Nasveti za prvih 100 dni uporabe kuhalne plošče in nape

Kuhinjske nape in kuhalne plošče so najbolj pomembni elementi v kuhinji, predvsem če radi veliko kuhate. Zato so naše kuhalne plošče in nape zasnovane tako, da odlično delujejo skupaj in se med seboj popolnoma dopolnjujejo. Preberite si več o prednostih, ki jih ponujata vaša kuhalna plošča in napa, in o tem, kako pri obeh doseči najboljše rezultate.

Več

Nasveti za prvih 100 dni uporabe pečice

Z vašo novo pečico Bosch je življenje dobrega okusa. Pri razvoju naših pečic ste naše merilo vi in vaše vsakdanje življenje. Da bi dosegali popolne rezultate že od samega začetka, vam tukaj podajamo nekaj nasvetov glede pečice.

Več

Kako obvladati vaš nov kuhinjski aparat OptiMUM

Ne glede na to, ali pečete torto ali pripravljate trihodni meni, boste z vašim kuhinjskim aparatom OptiMUM v vsakem primeru zagotovo dosegli popolne rezultate.

Več

Kako obvladati pečico

Radi pečete, a imate še vedno nekaj vprašanj, kot na primer: kaj točno je razlika med zgornjim in spodnjim gretjem in kako deluje temperatura v pečici? Kako vem, če je torta pečena? Tukaj navajamo nekaj odgovorov o stvareh, ki ste jih vedno želeli vedeti o pečici.

Več

Čiščenje kuhalne plošče in nape

Čiščenje kuhinjskih aparatov morda ni najbolj prijeten del kuhanja, a vseeno nujno opravilo, če jim želimo še leta zagotoviti lep videz. Oglejte si naše informativne videoposnetke ter izvedite več o čiščenju in negovanju vaše kuhalne plošče in nape.

Več

Nasveti za ohranjanje čistoče v pečici

Ko gre za ohranjanje čistoče, lahko vaša pečica predstavlja trd oreh. Najboljši in najbolj logičen nasvet za ohranjanje čistoče v pečici je, da morebitne madeže očistite takoj, ko se pojavijo. Na voljo pa je še vrsta drugih priročnih trikov in funkcij za čiščenje pečice, ki vam pomagajo prihraniti čas in še posebej trud.

Več

Top 5: nasveti in triki za domače vzdrževanje

Naši aparati so podvrženi številnim testom, s katerimi zagotovimo njihovo izjemno kakovost. Če vaš aparat ne dosega rezultatov, ki jih pričakujete, ali je določen del potreben zamenjave, ste lahko brez skrbi; v večini primerov lahko vzroke preprosto opredelite in odpravite sami.

Več

Metode kuhanja, ki ohranjajo hranila.

Način priprave vaših obrokov lahko močno vpliva na njihovo vsebnost hranil. To pa zato, ker so številni vitamini občutljivi na toploto in izpostavljenost zraku – vitamin C, vsi vitamini B in še posebej folati. Ta izguba hranil se pri daljšem času kuhanja in višjih temperaturah še poveča. Obstajajo številne metode kuhanja, kjer so čas kuhanja, temperatura in potrebna količina vode minimalni. Spoznajte metode kuhanja, ki ohranijo hranila, tako da bodo na večerji ostali tudi vsi zdravi vitamini.

Več

Kar najbolje izkoristite svojo pečico – izberite ustrezen način segrevanja

Se sprašujete, zakaj se kruh ali piškoti v pečici ne zapečejo enakomerno? Ali zakaj se mesne in ribje jedi izsušijo? Odkrijte naše preproste trike za izboljšanje rezultatov pri peki in kuhanju, in sicer z uporabo ustreznih funkcij in temperature.

Več

Kako izbrati ustrezno temperaturo in čas kuhanja

Na kakšni temperaturi naj stopim čokolado? Koliko časa traja, da se špinača odtali? Da bi vam olajšali izbiro ustrezne nastavitve za pripravo različnih jedi z vašo novo kuhalno ploščo, smo pripravili seznam temperatur in časov kuhanja za najbolj pogoste metode kuhanja.

Več